CHAPTER I | CHAPTER II

16/2/08

Economia en les nostres vidas

AVISO! quien no entienda el texto...QUE SE JODA!


A tots ens afecta la economia, i sobretot a nosaltres, els joves amb poc poder adquisitiu (COSTO COSTO! MATUJA MATUJA!)

I avui m’he decidit per explicaros com afecta aquesta economia capitalista (JUDIIIOS!) sobre els nostres hobbis més preuats com el d recreearnos amb l’absorció via oral de productes estupefacients.

Si Abdel (ooh gran dios!) ha d solucionar els tres problemes bàsics de la economia, que, com i per a qui produir extreiem els següents resultats.
QUE produir? - Costo der weno, per a bons clients com la Helena.
COM produir? - Ell fa de intermediari al petit consumidor i té una PIME, xq la seva empresa no passa dels (nose quants treballadors) vai suspendre l’examen. :D
PER A QUI produir? - Per a petits comerciants dins del poble, o simples joves drogadictes. (MIKI MIKI! ARNAU ARNAU! DANI DANI! HELENA HELENA!) jiji

Després és un gran problema la inflació, i cregueu o no, tb afecta sobre el costo/tuja, quan fem la cistella de la compra per a calcular l’IPC veiem que en el nostre cistell només existeix la droga!? O_O com pot ser?! 40 euros d paga! 40 euros en drooogas!?
Jijiji

Encara que...sempre ens quedaran les economies d’escala (a més quantitat de producte menys costos (costos = preu, no malpenseu) xD

Conclusió...feste una plantació a casa que surtirà més barat! xD

3 comentarios:

Miky dijo...

bonissima reflexió

si seños!

realment hi tens tota la rao, nkara k avegades demanem mes dines apart de la paga (uns 30 auros al mes)... pk? per mes droga!

xavi dijo...

ajajja que booo m'estic enrecordant de l'any passat tio, d'economia!

com suspenguis l'examen d'aquest tema et pego! ñekk

Miguel dijo...

neeeeeeeeeeeeen... aqui hablando castellano(como dice el xavi la lengua del imperio) esto con franco n pasaba chicas, os voy a denunciar alos mossos!! vays a fliparlo!